CLUMSY CRANE STUDIO

Mijn grote creatiedrang en hyperfixatie zorgen soms voor mooie mixed media maaksels.

Ik ben geen kunstenaar, maar ik teken en schilder als waan ik mezelf Frida Kahlo.
Ik ben verre van een genie met stof en draad maar ik haak, brei, naai en borduur wanneer het project het vraagt. 
Ik ben geen graphic designer, maar wat kan ik vrolijk worden van uren prutsen en keuteren aan een ontwerp.

MAKER BLOG

Een overzicht van wat ik maak in foto’s en/of blogposts.

On the road with Jack Kerouac

As a 36 year old, I finally understand why my younger self gravitated towards this sentence. Which is why I finally visualised it. I was so rattled, entranced and inspired by this one line when I first read it, I may…

LEES

Stop Pretending Art Is Hard

Een bijzonder en aparte RAWreport voor Brothers in Raw deze keer. Het is een fotografisch commentaar op het effect van de coronacrisis op bands specifiek en de muziekwereld algemeen. Tegelijk is het een hartverwarmende ode aan 20 jaar The Dresden Dolls.…

LEES

Circle in a Square Puzzle

Living with Neurodivergence I am a person. But not like the others. I don’t fit the mold. I’m a circle in a square puzzle. Yes this sounds dramatic. I’m too old to care. It feels like I am not the same…

LEES

MAKER GALLERIJ

Een overzicht van wat ik maak in afbeeldingen.
Dit gaat van foto’s die ik zelf maakte, beelden van projecten als over performance portretten van mezelf door de lens van een andere fotograaf.

  • clumsy crane studio jack kerouac
  • Circle in a Square Puzzle - Original artwork by Clumsy Crane Studio

INSTAGRAM FEED

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑